Over Irina

Dankzij zowel Vlaamse als Nederlandse roots, heb ik een grote liefde voor taal. Ik ben er graag mee bezig, ik schrijf met plezier en hou van interviewen. Daarom doe ik er ook iets mee in mijn werk. Op dit moment ben ik webredacteur en radioredacteur.

Webredactie doe ik met name bij Intermediair, dat zowel met een site als met een digitaal magazine de lezer bedient. De verschillende visuele en tekstuele manieren om online een verhaal te vertellen maken me enthousiast. Dienstbaarheid en diepgang komen hier mooi samen. Intermediair behandelt de actualiteit en terugkerende thema’s rondom “werk”, een breed onderwerp dat mij goed ligt. Ik ben met veel plezier een generalist.

Ik hou ook van radio. Als jarenlang werk ik als redacteur en regisseur bij de KRO-NCRV. Ook heb ik gewerkt bij BNR Nieuwsradio en bij de Wereldomroep. Radio is prachtig. Het gesproken woord staat voorop en het live gevoel houdt het spannend. Radio amuseert, is persoonlijk en spreekt tot de verbeelding. Als popmuziekfreak voel ik me ook heel erg thuis bij dit medium.

P1030300