Werk

LubachVoor Intermediair freelance ik als webredacteur en heb ik het online magazine gecoördineerd.

Ik schrijf artikelen over alles wat met werk te maken heeft. Een greep daaruit:

pulseDaarnaast schrijf ik journalistieke achtergrondartikelen en commerciële interviews voor print bijlages bij: Elsevier, Vakblad MT Management Team en de Volkskrant. Dat doe ik bij de Pulse Media Group.

Voor de KRO-NCRV ben ik freelance radioredacteur voor het middagmagazine Groot op 5 en het cultuurprogramma Volgspot, beiden op Kro-ncrvRadio 5. Ik produceer gasten, bereid gesprekken voor, bedenk nieuwe onderwerpen, prijsvragen en doe regie. Ook voor De Ochtend van 4, dagelijks op Radio 4, doe ik redactiewerk. Mijn taken: het samenstellen en monteren van nieuwsoverzichten en krantenoverzichten meelezen op zender.

Bij BNR Nieuwsradio was ik tussen 2013 en 2015 radioredacteur voor de programma’s De Ochtendspits en Spitsuur. Ik droeg onderwerpen aan, produceerde gasten en maakte sheets voor de presentator of voor verslaggevers.BNR

logo-rnwVoor de Wereldomroep deed ik radioredactie voor de programma’s Nieuwslijn, Café van Zomeren en Expat On Air. Ik schreef ook artikelen voor de website. Voor het slotproject Band-120van de omroep reisde ik samen met een collega naar Nieuw-Zeeland om Nederlandse emigranten te portretteren. We deden dat via video, radio, social media en webartikelen. Onze verhalen en die van andere collega’s zijn verwerkt in een boek.

NCRVTussen 2006 en 2009 werkte ik voor de NCRV en deed ik radioredactie en regie voor  Plein 5 en voor het weekendmagazine Plaza op Radio 2. Bij de NCRV maakte ik ook af en toe een webvideo.

Een gedetailleerd overzicht van mijn werkervaring vind je op mijn LinkedIn pagina.